Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΓενικάΒράβευση της 4ης ΥΠΕ από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης

Βράβευση της 4ης ΥΠΕ από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης

Μακάρι να μπορούσα να το σπάσω στα 13.750+1 κομμάτια και να δώσω από ένα κομμάτι σε κάθε έναν συνεργάτη και εργαζόμενο της 4η Υ.ΠΕ (4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας και Θράκης) γιατί σε αυτούς αξίζει. Το +1 στην κ. Λεπτοκαρυδου (Tzina Leptokaridou-Lakasa) και στο ΚΕΠΥ Β. Ελλάδος που μας βοηθάει και μας στηρίζει μέρα και νύχτα.

Είναι τιμή να εκπροσωπείς και να προΐστασαι άξιων και μαχητών, που έχουν το καθήκον πάνω από όλα. Αλλα και να είσαι κομμάτι μιας αλυσίδας ικανών προϊσταμένων, Υπουργών και Γεν. Γραμματέων.

Σε μια εξαιρετική τελετή, παρουσία της Υφυπουργού Υγείας κ. Ζωής Ράπτη (Ζωή Ράπτη)και εκλεκτών προσκεκλημένων του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ) βραβεύθηκαν συμβολικά και ουσιαστικά Διοικήσεις και εργαζόμενοι στα Νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης αρμοδιότητας της 4ης Υ.ΠΕ και της 3ης Υ.ΠΕ.
Όλοι τους έβαλαν δυο χρόνια τώρα, το ΕΣΥ πάνω από το εγώ.

Παρά τις δυσκολίες, παρά τις αδυναμίες, τις παθογένειες, το ΕΣΥ άντεξε, ενισχύθηκε και η επόμενη μέρα θα το βρει πιο ώριμο και πιο δυνατό.

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, όχι μόνο για την σκέψη να τιμήσει σήμερα τους πρωταγωνιστές, αλλα κυρίως γιατί με πράξεις ήταν δίπλα στις ανάγκες των Νοσοκομείων μας δυο χρόνια τώρα.

Συνεχίζουμε…